Award Winning House Extension, Haytor, Dartmoor National Park

This award winning project consists of two modern extensions to a 1920’s bungalow near Haytor. The existing house is of little architectural merit and did not relate well to its garden, but has significant historical interest as it was first owned by a close friend of Agatha Christie. The garden features much of the original planting, including gifts from the writer to her friend.  The new sun room responds to the landscape with a curved expanse of glass offering panoramic views across Dartmoor and an intimate  relationship with the garden. The new front entrance is a green oak structure supporting a glass roof allowing natural light deep into the house.

Contemorary Curved Glass House Extension in Dartmoor, Devon
Award Winning House Extension Situated in Haytor, Devon
Oak Framed Garden Room Extension, Interior Design in Devon