Wildacres

This new house is located on a site adjacent to a mainline railway in Bittaford. The Client bought the site with planning consent for an ordinary house and then commissioned MTA Architects to design a much more exciting building, in harmony with its environment. A main feature of the house is a granite stone wall which runs parallel to the railway, providing an impregnable barrier against noise from the trains and the outside world. A neatly crafted timber and glass box containing a snug / TV room projects through the granite wall and is suspended high above the driveway and offers an enticing glimpse of the house behind the wall.

Curved Granite Stone Feature Wall with Timber Clad Triangular Extension
Modern House Extension Designed by Devon Archiects
Wildacres New Build Property