Detached House, Alverstoke, Hampshire

MTA Architects have substantially redesigned this 1930’s detached house with sea front views over Stokes Bay. The new design provides an open plan kitchen/dining area at ground floor level, with the main living room located on the first floor with a balcony making the most of the sea views. The proposals include another floor within the roof space which incorporates the master bedroom suite.

Modern property conversion with fully glazed elevation to enhance the sea views over Stokes Bay in Hampshire
Bespoke Modern Staircase featuring glass balustrading, metal fins and timber treads
Fully openable gable elevation with glazed sliding folding doors and balustrade provide a sense of open plan between the main living space, the garden and beach beyond
Interior Design Hampshire
Complete House Redesign in Hampshire
Glazed Modern House Conversion